Za podlogu:
600 ml mlijeka
8 žlica grisa
6 žlica šećera
1 vanilin šećer
100 g čokolade za kuhanje
2 žlice kakaa
50 g maslaca

Za kremu:
1 l mlijeka
10 žlica šećera
1 vanilin šećer
6 žlica grisa
120 g kokosa
30 g maslaca

Za ganache:
150 g čokolade za kuhanje
150 ml vrhnja za šlag

PRIPREMA:
Za podlogu zakuhati u posudi mlijeko sa šećerom i vanilin šećerom. Kada zakipi usipati gris pa uz miješanje kuhati par minuta. Kada se gris skuha, ubaciti u vruće natrganu čokoladu, kakao i maslac pa miješati dok se sve ne sjedini. Još vruću smjesu izliti u lim za pečenje koji prethodno samo treba oplahnuti hladnom vodom. Poravnati žlicom i ostaviti da se tako ohladi na sobnoj temperaturi.
Odmah nakon toga idemo skuhati kremu. Zakuhati mlijeko sa šećerom i vanilin šećerom pa usipati gris. Skuhati ga uz neprestano miješanje. Tada dodati maslac i kokos pa sev dobro izmiješati da se sjedini. Vruću kremu odmah preliti preko podloge i poravnati. Ostaviti da se ohladi i stisne.
Za to vrijeme idemo napraviti ganache (čokoladnu glazuru). U manjoj posudici zagrijati vrhnje za šlag. Dodati natrganu čokoladu pa uz miješanje nastaviti zagrijavati na tihoj vatrici. Miješati tako dugo dok se sva čokolada ne otopi i dok ne postane lijepo podatno i gusto. Ganache ne smije provrijeti! Dobivenom toplom glazurom preliti kolač i ostaviti da se potpuno ohladi.
Bounty kocke od grisa nakon hlađenja rezati na komade i poslužiti. Dobar tek!