Istoriju svoje nevjerovatne transformacije priča Kristal Devis.
Njena priča otkriva kako neuobičajene metode mogu da daju sjajne rezultate.
Prije godinu dana Kristal je teško oboljela od gripa. Lijekovi iz apoteka nisu bili posebno efikasni. Jedna žena joj je preporučila da pije toplu vodu sa medom i limunom svako jutro.
“Naravno, reagovala sam skeptično, ali ipak sam je poslušala. Grip je prošao, ali ovaj napitak se jako dopao, pa sam počela sam da ga pijem svaki dan. I to činim već godinu dana”, kaže Kristal

Evo šta se kod nje promijenilo:
1) Godinu dana nije se nijednom prehladila, ne muče je više bolovi u želucu
Cijelog života Kristal se razboljevala. Nikad nije vjerovala u snagu narodne medicine. Bila je rob apoteka.
“Od kada pijem ovaj napitak, za cijelu godinu čak nisam ni jednom kihnula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gdje god da krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima”, ističe Kristal

2) Više ne pije jutarnju kafu, ali se veoma lako razbudi
“Moj limuno-medeni koktel izbavio me od zavisnosti od kafe. Ranije, da bih se potpuno razbudila, bilo mi je potrebno skoro sat vremena. Sada imam mnogo više energije u toku dana. Odlično se naspavam, i nasmijana sam ujutru”.

3) Ljudi u njenoj okolini su postali zdraviji.
Kristal je ubijedila cijelu porodicu da slijede njen primer.

RECEPT
Za čašu napitka iscjedite polovinu limuna, dodajte kafenu kašiku meda. Sve prelijete toplom prokuvanom vodom.
Ovaj napitak treba piti svako jutro, nakon budjenja
Ukus ovog koktela može da se mijenja: sve zavisi od meda i limuna, koji konzumirate. Ponekad je kiselkast, ponekad je presladak.

Kako ovaj napitak djeluje?
Štiti od infekcija urinarnog trakta
Limun i med stimulišu rad probavnog trakta, a takođe hidriraju debelo crijevo. Napitak je diuretski, a rezultat je odličan lijek protiv zatvora i cistitisa.

Poboljšava varenje
Svaki dio ovog napitka potpomaže vaš probavni trakt. Limun pomaže žuči da proizvodi više žuči. Tako se namirnice prerađuju bolje, a vi dobijate od njih više hranljivih materija. Med posjeduje moćna antibakterijska svojstva, samim time odlično vas štiti od bilo kakvih infekcija. Takođe, tjera želudac da proizvodi više sokova koji omogućavaju organizmu efikasnije eliminisanje toksina. Iz tog istog razloga lakše ćete kontrolisati svoju tjelesnu težinu.

Čisti krv i čuva kožu
Limun ima mnogo pogodnosti za kožu, a pomaže i da se pročisti krv. Organizam, ako ga „hranite“ limunom, brže proizvodi nove krvne ćelije. Voda stimuliše proizvodnju kolagena, što je veoma korisno za vašu kožu.