Za ovaj recept potrebni su sljedeći sastojci:
Za pripremu ukusnog kolača od limuna prikupite sljedeće sastojke: jednu šalicu šećera, koricu jednog limuna, tri jaja, žličicu suncokretovog ulja, pola šalice limunovog soka, čajnu čašu mlijeka, 2,5 šalice brašna. , paketić praška za pecivo i malo džema od jagoda i kokosa.

Koji su koraci za pripremu ovog jednostavnog kolača?
U samo 5 minuta možete napraviti laganu tortu bez napora slijedeći ove jednostavne korake. Započnite temeljitim miješanjem šećera i limunove korice u posudi za miješanje. Zatim dodajte jaja u smjesu i snažno miješajte dok ne dobijete pjenušavu konzistenciju. Na kraju u tijesto umiješajte suncokretovo ulje, limunov sok i mlijeko, pazeći da se svi sastojci potpuno izmiješaju.
Dobro pomiješajte prosijano brašno i prašak za pecivo dok se potpuno ne sjedine.

Pripremljenu smjesu izlijte u kalup za torte obilno namašćen krutim uljem. Nastavite i izdašno rasporedite džem od jagoda po tijestu.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva i nastavite s pečenjem kolača. Nakon što se temeljito skuhao, izvadite ga iz kalupa i pojačajte okus tako da ga obilno premažete pekmezom i pospite kokosom. Prepustite se ovoj divnoj deliciji unaprijed i neka svi koji je uživaju uživaju u ugodnom objedovanju!